Vacature Tandartsassistente

vacatureIn verband met uitbreiding van onze tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een allround tandartsassistente. Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het assisteren van de tandarts. Je biedt ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandeling. Werk je graag in een collegiaal team, waar iedereen betrokken is bij de patiënten en de praktijk? Dan hebben wij een passende werkplek voor je.

Functie-eisen:

  • Werkdagen en begindatum in overleg
  • Betrokken collega
  • Positief ingesteld

Wij bieden:

  • Marktconforme salariëring
  • Vast contract op termijn
  • Collegiaal team
  • Mogelijkheid opleiding/cursus

Bedrijfsprofiel:

Tandartspraktijk Jagtkade is een moderne praktijk met twee behandelkamers welke licht en ruim zijn opgezet. In de praktijk werken wij met een jong enthousiast team. Door dit team relatief klein te houden stelt dit ons in staat een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het is om vertrouwde gezichten te zien als het aankomt op zorg en stellen dan ook alles in staat om onze patiënten met een tevreden glimlach de praktijk te zien verlaten. Het team bestaat op dit moment uit 2 tandartsen, mondhygiëniste, tandprotheticus, een praktijkmanager en 4 assistentes.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@tandartspraktijkjagtkade.nl.


TELEFONISCH NIET/SLECHT BEREIKBAAR

Vanaf 14 juli t/m 27 augustus 2021 zijn wij sommige dagen telefonisch lastig/ niet bereikbaar. Dit i.v.m de verbouwing van de praktijk en de vakantieperiode.

Voor niet dringende zaken kunt u een bericht achterlaten of een email sturen naar info@tandartspraktijkjagtkade.nl

Excuses voor het ongemak en hopende op uw begrip.