Vacature Mondhygiëniste

Vacature Mondhygieniste

 

Functieomschrijving

In verband met het uitbreiden van onze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste mondhygiënist die bij voorkeur op vrijdag beschikbaar is. Er is een ruim, nog steeds groeiend patiëntenbestand. Hierdoor is de agenda druk bezet. Ook bieden wij een grote goed geoutilleerde behandelkamer waarbij voldaan wordt aan de hoogste hygiëne eisen. Werk je graag in een collegiaal team, waar iedereen betrokken is bij de patiënten en de praktijk? Dan hebben wij een passende werkplek voor je.

 

Functie-eisenvacature

  • relevante werkervaring en/of diploma’s
  • beschikbaar bij voorkeur op vrijdag, tijden in overleg
  • klantgericht
  • volledig zelfstandig werken,
  • betrokken collega die mee wil groeien

 

Bedrijfsprofiel

Tandartspraktijk Jagtkade is een moderne praktijk met twee behandelkamers welke licht en ruim zijn opgezet. In de praktijk werken wij met een jong enthousiast team. Door dit team relatief klein te houden stelt dit ons in staat een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het is om vertrouwde gezichten te zien als het aankomt op zorg en stellen dan ook alles in staat om onze patiënten met een tevreden glimlach de praktijk te zien verlaten. Het team bestaat op dit moment uit 2 tandartsen, 1 mondhygiëniste, 1 tandtechnieker en 3 assistentes.

 

Arbeidsvoorwaarden

Honorering conform omzetpercentage


TELEFONISCH NIET/SLECHT BEREIKBAAR

Vanaf 14 juli t/m 27 augustus 2021 zijn wij sommige dagen telefonisch lastig/ niet bereikbaar. Dit i.v.m de verbouwing van de praktijk en de vakantieperiode.

Voor niet dringende zaken kunt u een bericht achterlaten of een email sturen naar info@tandartspraktijkjagtkade.nl

Excuses voor het ongemak en hopende op uw begrip.