Ons Team

Ons team bestaat zowel uit tandartsen, een tandprotheticus, een mondhygiëniste als mede de preventieassistente, tandartsassistente en een receptioniste/algemeen assistente.  Voor informatie over individuele teamleden, zie hieronder.

Tandartspraktijk Jagtkade heeft een jong en enthousiast team waarbij klantvriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons team is opgeleid en op elkaar ingespeeld doordat wij dezelfde visie delen en nastreven. Het leveren van de juiste zorg maar vooral duidelijkheid naar de patiënt is waar wij ons voor inzetten.

Tandarts Beatriz Vera Sirera

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Beatriz Vera Sirera, algemeen tandarts en eigenaar van de praktijk. In juni 2009 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Valencia. Na in Spanje mijn eerste werkervaringen te hebben opgedaan, wilde ik mij verder specialiseren in wortelkanaalbehandelingen. Ik ben naar Nederland gekomen om bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) mijn specialisatie te halen. Zelf vind ik het erg belangrijk om mijn kennis en kunde te blijven onderhouden en verbeteren. Naast dat ik sinds 2011 in Nederland aan het werk ben volg ik geregeld cursussen, bijvoorbeeld voor implantaten.

Misschien ook leuk om te vertellen dat ik in 2009 de Vital Dent prijs heb gewonnen voor onderzoek naar de relatie van Biofosfonaten en Actinomyces. In september 2015 heb ik in Barcelona een presentatie gehouden bij een tandheelkundige bijeenkomst, het ESE Biennial Congress.

 De kwaliteit van de tandheelkunde en persoonlijk contact met patiënten vind ik heel belangrijk en zet mij daar erg voor in. Na eerder in dienst te zijn geweest bij verschillende tandartspraktijken, o.a. Tandheelkunde Kliniek te Barendrecht, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen praktijk te starten zodat ik de zorg kan aanbieden zoals ik die wil kunnen geven. Angstige patiënten probeer ik zoveel mogelijk op hun gemak te stellen door stapje voor stapje uit te leggen wat er gaat gebeuren, ook tijdens de behandeling.

Ik ben als tandarts geregistreerd in het BIG-registratiesysteem (nummer 79913619302) en ben lid van de Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde (nummer 1984231)”

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik in de praktijk aanwezig voor onze patiënten.”

Tandarts Gudo van de Kroon

“Mijn naam is Gudo van de Kroon, algemeen tandarts. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen in de tandartsstoel ondanks dat de behandeling niet altijd even aangenaam is. Door goed te luisteren naar u en de verschillende stappen tijdens de behandeling duidelijk uit te leggen, stel ik u zoveel mogelijk gerust. Daarnaast vind ik het belangrijk goede kwaliteit tandheelkunde te verlenen.

Ik ben als tandarts geregistreerd in het BIG-registratiesysteem (nummer 59912443502)

Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik in de praktijk aanwezig voor onze patiënten.”

Tandprotheticus Wesley Bouman

“Mijn naam is Wesley , ik ben tandprotheticus en tevens eigenaar van laboratorium Bouman Tandtechniek. Ik maak voor de praktijk volledige/partiële protheses en frames (al dan niet op implantaten). Doordat ik aanwezig ben in de praktijk kan ik bij de patiënt zelf de afdruk maken voor het werkstuk. Hierdoor blijven de lijnen kort en verloopt de samenwerking zo soepel mogelijk. 

 Op maandagochtend ben ik in de praktijk aanwezig voor onze patiënten.”

Meer informatie over tandtechniek en de behandelingen.

Mondhygiëniste Manoushka Ganesh

“Goedendag mijn naam is Manoushka, mondhygiëniste. Graag help ik u uw mond gezond te houden. Ik kan u helpen met uiteenlopende behandelingen. Als afgestudeerd mondhygiënist kan ik juiste behandelingen voor uw mondproblemen adviseren en uitvoeren. Door duidelijk te communiceren welke stappen we nemen en u voortdurend uit te leggen wat we doen, probeer ik u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen.

Elke woensdag en  vrijdag ben ik in de praktijk aanwezig voor onze patiënten”

Meer informatie over mondhygiëne en de behandelingen.

Preventieassistente Daphne Diepenhorst

“Hallo ik ben Daphne Diepenhorst, preventieassistente. In 2002 heb ik mijn diploma behaald aan het ROC Zeeland in Goes. Ik heb bij verschillende tandartsen gewerkt en tevens ervaring opgedaan in orthodontiepraktijken. In 2017 heb ik mijn diploma voor Preventieassistente gehaald. Ik werk met veel enthousiasme in onze praktijk.”

Meer informatie over preventie en de behandelingen.

 Assistente Talitha van ’t Ende

“Ik ben Talitha van ’t Ende, tandartsassistente. In 2016 heb in aan het Scalda-college in Goes mijn diploma behaald. Per augustus 2018 ben ik werkzaam in de praktijk. Ik ga met plezier naar mijn werk mede dankzij de fijne werksfeer en geen dag er hetzelfde uitziet.”

Receptioniste Chirley Edenburg

“Mijn naam is Chirley Edenburg, receptioniste. Ik ben verantwoordelijk voor het maken van de afspraken, alle administratieve taken en boekhouding. Voor vragen met betrekking tot een factuur kunt u ook bij mij terecht. Ik vind het erg belangrijk dat er een prettige sfeer is in de praktijk. Het contact dat ik met alle patiënten heb vind ik fijn, ik ben er graag voor ze.”

Tot ziens in onze praktijk!