De Praktijk

voorkant2orchideeP1090114P1090116P1090126P1090124

Welkom bij Tandartspraktijk Jagtkade!

Wij zijn een moderne praktijk met twee behandelkamers welke licht en ruim zijn opgezet. In de praktijk werken wij met een jong enthousiast team. Door dit team relatief klein te houden stelt dit ons in staat u een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het is om vertrouwde gezichten te zien als het aankomt op zorg en stellen dan ook alles in staat om onze patiënten met een tevreden glimlach de praktijk te zien verlaten. Dankzij de verder ontspannen sfeer hopen wij dat we de drempel voor angstige patiënten om naar de tandarts te komen kunnen verlagen.

Om te benadrukken dat wij streven naar een team dat uit vertrouwde gezichten bestaat hebben wij naast onze tandartsen ook een mondhygiëniste en een tandtechnicus in dienst bij de praktijk. Zo kunt u voor een meer complete mondzorg bij onze praktijk terecht.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Het voorkomen van problemen met uw mondzorg is beter dan het te moeten laten behandelen. Wij kunnen u hierbij helpen door middel van preventie, dit vooral voor onze jonge patiënten. Kijkt u nog eens verder op onze website naar de mondhygiëniste of vraag ernaar bij een volgend bezoek.

 

Behandeling

Bij het behandelen van uw mondzorg werken wij met u als een team. Zo kunt u uw wensen kenbaar maken, laten wij duidelijk zien hoe uw mondzorg ervoor staat en bespreken wij samen wat eventuele mogelijkheden zijn bij een benodigde aanpak. Zo weet u wat er gaat gebeuren voordat wij de behandeling starten.

 

Kwaliteit

Wij vinden het leveren van kwaliteit erg belangrijk, immers hopen wij u weer te mogen behandelen indien nodig en als patiënt kiest u natuurlijk voor uw best verkrijgbare zorg. Wij zijn een jong team maar allemaal goed opgeleid voor onze taken, ook doen wij zeer geregeld aan nascholing. Daarnaast werken wij met de nieuwste apparatuur en hoog kwaliteitsmaterialen bij uw behandeling. Mochten er keuzes zijn uit verschillende materialen bij uw behandeling dan worden deze met u besproken.

Als praktijk zelf hebben wij hygiëne hoog in het vaandel en werken wij volgens strikte richtlijnen en protocollen. De praktijk wordt hier ook op gecontroleerd door externe partijen.

download (1)

 

Historie

Sinds 1 april 2014 is de praktijk overgenomen door huidige eigenaar en tandarts B. Vera van vorige eigenaar en tandarts S. Roorda. De praktijk is ongeveer vier jaar eerder gestart onder de naam Tandartspraktijk Roorda maar draagt nu de nieuwe naam Tandartspraktijk Jagtkade.

 

Contact

Wij proberen onze praktijk altijd te verbeteren en u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u vragen en/of opmerkingen, u kunt altijd bij ons terecht, direct bij een assistente of tandarts in de praktijk of anders via email info@tandartspraktijkjagtkade.nl of telefoon 0181-313839.