Afspraken

file000925320793Afspraak maken

U kunt een afspraak maken aan de balie of contact met ons opnemen via telefoonnummer 0181-313839. Er wordt alleen behandeld volgens afspraak.

 

Pijnklacht

Heeft u een pijnklacht? Belt u zo vroeg mogelijk in de ochtend zodat wij een afspraak voor u kunnen maken. We streven er altijd naar om u dezelfde dag nog van dienst te zijn.

 

Herinnering afspraak

Indien u aan ons uw mobiele nummer heeft doorgegeven, ontvangt u ongeveer 2 dagen voor uw afspraak een geautomatiseerde afspraakherinnering per sms. Het niet ontvangen van een afspraakherinnering per sms betekent niet dat uw afspraak niet doorgaat. Het gaat om een extra service. Uw afsprakenkaart is de basis voor uw vervolgafspraak.

 

Verhinderd?

Bent u verhinderd? Geef het minimaal 48 uur van te voren aan ons door. Houd rekening met de openingstijden.

 

Boete

Te laat afgezegd of niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht. Het bedrag hiervan is nader te bepalen door de tandarts naar aanleiding van de gereserveerde tijd. Mocht dit meerdere malen gebeuren dan ontvangt u eerst een waarschuwingsbrief, de opvolgende keer ontvangt u een brief van uitschrijving.

 

Koortslip

In geval van een koortslip kunt u niet behandeld worden, omdat het virus van de koortslip uitermate besmettelijk is voor behandelaar en patiënt. Neem contact met ons op om de afspraak te verplaatsen.

 

 “Wij doen er alles aan om op tijd te werken. Soms kan het voorkomen dat een behandeling iets langer duurt dan in eerste instantie was ingeschat, of dat er een spoedgeval is. Wij kunnen dan iets uitlopen, maar vragen hiervoor uw begrip.”

 

 


MONDKAPJE NIET VERPLICHT WEL GEWENST

Een mondkapje dragen bij ons in de praktijk is niet verplicht maar wel gewenst.

Wij raden het volgende aan betreffende het dragen van een mondkapje:
- Je houdt je mondkapje op in de wachtkamer.
- Je zet je mondkapje pas af in de behandelkamer en steekt het in je jas/broekzak of tas.
- Je neemt plaats in de behandelstoel.
- Na de behandeling zet je (indien gewenst) je mondkapje weer op en verlaat de praktijk.