Lees meer

Vacature Tandartsassistente

 

vacatureWij zijn op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente die op maandag, dinsdag en vrijdag beschikbaar is. Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het assisteren van de tandarts. Je biedt ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandeling. Werk je graag in een collegiaal team, waar iedereen betrokken is bij de patiënten en de praktijk? Dan hebben wij een passende werkplek voor je.

Functie-eisen:

  • beschikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag
  • betrokken collega
  • positief ingesteld

Wij bieden:

  • Marktconforme salariëring
  • Vast contract op termijn
  • Een collegiaal team
  • Mogelijkheid opleiding tandartsassistente

Bedrijfsprofiel:

Tandartspraktijk Jagtkade is een moderne praktijk met twee behandelkamers welke licht en ruim zijn opgezet. In de praktijk werken wij met een jong enthousiast team. Door dit team relatief klein te houden stelt dit ons in staat een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het is om vertrouwde gezichten te zien als het aankomt op zorg en stellen dan ook alles in staat om onze patiënten met een tevreden glimlach de praktijk te zien verlaten. Het team bestaat op dit moment uit 2 tandartsen, 1 mondhygiëniste, 1 tandtechnieker en 4 assistenten.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@tandartspraktijkjagtkade.nl.

 

 

 


ALLEEN GEOPEND VOOR SPOED!!

Omtrent het Corona virus (COVID-19) zijn wij in een nieuwe urgente fase aangekomen. Door de zorg autoriteiten zijn wij geadviseerd om alleen de spoedgevallen te behandelen. Heeft u een spoedklacht? Neemt u dan tussen 10.00 uur en 11.00 uur contact op met 0181-313839