Lees meer

Periodieke controle

 

gereedschapEen gezond gebit begint bij uzelf. Door goed en regelmatig te poetsen onderhoudt u uw gebit en blijven uw tanden in goede conditie. Dat betekent overigens niet dat u daardoor automatisch gevrijwaard blijft van eventuele problemen maar een goede mondhygiëne is wel van groot belang voor de gezondheid van uw tanden en tandvlees. Met een goede mondhygiëne zijn veel tandheelkundige problemen te voorkomen. Regelmatig een grondige reiniging van uw gebit is dan ook ons advies.

 

Periodieke controle

De periodieke controle is ook een heel belangrijk element van de tandheelkunde daarom spreken wij hiervoor graag halfjaarlijks met u af. Na afloop van uw controle plannen wij gelijk een nieuwe afspraak of u ontvangt hiervoor een herinneringskaartje. Tijdens de controle kijkt de tandarts naar de gezondheid van uw gebit en tandvlees. Wanneer er problemen zijn geconstateerd wordt u verzocht een vervolgafspraak te maken en krijgt u een begroting mee met de kosten hiervan.  Zo nodig wordt er, naast het geven van instructie over tandenpoetsen en reinigen tussen de tanden en kiezen, tandsteen verwijderd.

 

Vaste tandarts

Bij ons heeft u een vaste tandarts die de controle bij u uitvoert en waarmee u uw behandelplan opstelt. Indien u een specialistische behandeling nodig heeft, wordt u binnen onze praktijk doorverwezen. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij optimaal geïnformeerd.

 

Neem voor een afspraak of vragen contact met ons op.

 


ZOMERVAKANTIE: GESLOTEN VANAF MAANDAG 3 AUGUSTUS

Tijdens de zomervakantie is onze praktijk gesloten vanaf maandag 3 augustus. Tandarts Van der Kroon zal vanaf dinsdag 18 augustus weer aanwezig zijn in de praktijk. Telefonisch zijn wij weer te bereiken vanaf maandag 24 augustus, tandarts B. Vera Sirera is ook vanaf deze datum weer werkzaam. Wilt u een afspraak verplaatsen of annuleren spreekt u dan ons antwoordapparaat in op 0181-313839 of stuur een email naar info@tandartspraktijkjagtkade.nl