Lees meer

Nieuwe patiënten

Onze praktijk neemt nieuwe patiënten aan!

U bent bij ons van harte welkom als nieuwe patiënt. U kunt zich hier bij ons inschrijven of telefonisch contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer 0181-313839. Uw persoonsgegevens worden ingevoerd door de assistente, daarna kan er een afspraak gemaakt worden.

 

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak dient u uw identiteitsbewijs en zorgverzekeringspas mee te nemen. U ontvangt tevens een anamnese (korte medische vragenlijst) om in te vullen. Vul deze nauwkeurig in, eventueel medicijngebruik of een allergie kan van invloed zijn. Om uw dossier compleet te maken hebben we uw patiëntgegevens nodig. Deze kunt u opvragen bij uw vorige tandarts.

De eerste behandeling wordt er gekeken naar de gezondheid van uw gebit en tandvlees. Wanneer er problemen zijn geconstateerd wordt u verzocht een vervolgafspraak te maken. Ook downloadworden er foto’s gemaakt zodat de tandarts zich een totaalbeeld kan vormen. Bij behandelingen buiten de controle om stelt de tandarts een begroting voor u op met daarin een overzicht van de geschatte kosten.

 

 

 


ZOMERVAKANTIE: GESLOTEN VANAF MAANDAG 3 AUGUSTUS

Tijdens de zomervakantie is onze praktijk gesloten vanaf maandag 3 augustus. Tandarts Van der Kroon zal vanaf dinsdag 18 augustus weer aanwezig zijn in de praktijk. Telefonisch zijn wij weer te bereiken vanaf maandag 24 augustus, tandarts B. Vera Sirera is ook vanaf deze datum weer werkzaam. Wilt u een afspraak verplaatsen of annuleren spreekt u dan ons antwoordapparaat in op 0181-313839 of stuur een email naar info@tandartspraktijkjagtkade.nl