Lees meer

Huisregels

huisregels

 

 

Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, willen wij u verzoeken onderstaande tekst door te lezen. Zo helpt iedereen mee om het voor elkaar zo aangenaam mogelijk te houden en weten we met elkaar waar we aan toe zijn!

Nakomen van afspraken

Er wordt van u verwacht dat u uw afspraken nakomt. Indien dit niet lukt verzoeken wij u dit tenminste 48 uur van te voren door te geven.

Let op! Het feit dat wij u helpen herinneren aan uw afspraak is een extra dienst van onze zijde. Echter, u blijft er zelf verantwoordelijk voor dat u op uw afspraak verschijnt.

Niet nagekomen of te laat afgebelde afspraken worden in rekening gebracht volgens de KNMT-richtlijnen. Mocht dit een tweede keer gebeuren dan ontvangt u een waarschuwingsbrief, de derde keer ontvangt u een brief van uitschrijving.

 

Te laat op afspraak komen

Wij stellen het zeer op prijs als u op tijd voor uw afspraak aanwezig bent. Bij te laat verschijnen op uw afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel uitgevoerd kan worden of moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdsgebrek.

 

Controle afspraak

U komt minimaal 1 keer per jaar op controle. Bij langer dan drie jaar niet op controle te zijn geweest krijgt u een laatste oproep. Indien u niet reageert zal u worden uitgeschreven. Dit heeft te maken met continuïteit van zorg.

 

Eten, drinken, roken en huisdieren in de praktijk

Uiteraard is het niet toegestaan om te eten, te drinken en te roken in de praktijk. Ook is het meebrengen van huisdieren niet toegestaan, hulphonden zijn hierin een uitzondering.

 

Aansprakelijkheid

Waak over uw eigendommen, wij zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal en/of verlies van uw eigendommen. Wij adviseren u dan ook om uw eigendommen niet onbewaakt achter te laten.

 

Betaling van de factuur

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Als uw nota wordt doorgestuurd naar het incassobureau komen er extra kosten bij en wordt u geblokkeerd bij ons in de praktijk totdat de betaling is voldaan.

 

Uw gegevens up-to-date

U bent altijd zelf verantwoordelijk dat uw gegevens bij eventuele wijziging aan ons worden doorgegeven, bijvoorbeeld een verandering van zorgverzekeraar, adres of telefoonnummer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van het niet of niet tijdig doorgeven van wijzigingen.

 

Ongewenst gedrag

Agressief gedrag, verbaal of anderszins, wordt niet getolereerd en heeft onmiddellijke uitschrijving tot gevolg.

 


ZOMERVAKANTIE: GESLOTEN VANAF MAANDAG 3 AUGUSTUS

Tijdens de zomervakantie is onze praktijk gesloten vanaf maandag 3 augustus. Tandarts Van der Kroon zal vanaf dinsdag 18 augustus weer aanwezig zijn in de praktijk. Telefonisch zijn wij weer te bereiken vanaf maandag 24 augustus, tandarts B. Vera Sirera is ook vanaf deze datum weer werkzaam. Wilt u een afspraak verplaatsen of annuleren spreekt u dan ons antwoordapparaat in op 0181-313839 of stuur een email naar info@tandartspraktijkjagtkade.nl